Är Du intresserad av en tomt? I Älvsbyns kommun finns den perfekta tomten för just Dig!

Vi har stort utbud av olika typer av tomter. Ska du bygga ditt drömhus? Behöver verksamheten mer plats? Eller både och? Vi har tomt för Dig!

Drömboendet börjar med den perfekta tomten!

Bäckängen – välplanerade och stora tomter med naturen och aktiviteter runt husknuten.

Nya villaområdet Bäckängen har natur och familjevänliga tomter i hjärtat av Älvsbyn, med närhet till allt. Då menar vi allt! Tomter med närhet till förskola, skola, affärer, bensinmack, restauranger, friluftsområde, natur, skoterled, skidspår, joggingspår, ishall, gym, friidrottsanläggning med fotbollsplan, bowlinghall och slalombacke. Allt inom gång- och cykelavstånd. Vilket vi på Älvsbyns Fastigheter tycker är riktigt bra.

Tomterna är planerade för att ge harmoni i vardagen och guldkant till helgen, med fritidsaktiviteterna runt husknuten, både sommar som vinter. Det ska vara enkelt att bo, med hög livskvalité för ung som gammal till fyrbent familjemedlem. Välkommen till Älvsbyn!

Industritomter

Vi har industritomter till salu i Älvsbyns kommun. Älvsbyn har tillsammans med Luleå Norrbottens bästa företagsklimat enligt Svenskt Näringslivs sammanfattande omdöme i deras undersökning Företagsklimat, som görs i Sveriges 290 kommuner.