Älvsbyns Fastigheter AB är ett allmännyttigt bostadsföretag och vårt övergripande syfte är att främja bostadsförsörjningen inom Älvsbyns kommun. Detta gör vi genom erbjuda våra nuvarande och framtida hyresgäster ett boende med hög kvalitet. Vi jobbar även ständigt med att försöka hitta nya, innovativa boendeformer för att uppfylla allas behov.

Älvsbyns Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till Älvsbyns Kommunföretag AB

Förutom att bygga, köpa, äga och förvalta egna bostäder, tomträtter, affärslägenheter samt kollektiva anordningar, så sköter vi därför även mycket åt kommunen. Dessa uppgifter innefattar drift och underhåll av kommunens fastighetsbestånd, park- och fritidsanläggningar samt skogsmark. Utöver detta har vi även ansvar för inköp och energirådgivning.

Som en följd av vårt stora antal ansvarsområden är det viktigt att klargöra var vårt fokus främst ligger. 

Målen vi på Älvsbyns Fastigheter AB har är att vi ska:

  • Erbjuda bra service och sätta kunden i centrum.
  • Tillhandahålla bostäder samt lokaler med en god boendemiljö och attraktiva utemiljöer med grönytor och lekplatser.
  • Erbjuda ett brett utbud av boenden till hög kvalitet och rimliga hyror samt aktivt verka för utveckling och förnyelse av det existerande utbudet.
  • Medverka för att lösa kommunens skyldighet att tillgodose bostadsefterfrågan för äldre och handikappade
  • Vara ekonomiskt självbärande och ha en ekonomisk ställning som medger utveckling utan ägartillskott.

Vi är drygt 30 personer som arbetar på Älvsbyns Fastigheter AB och med VD:n Annelie Vinsa i spetsen, jobbar vi för att skapa allmännytta inom Älvsbyns kommun. Vill du komma i kontakt med vår VD når du henne via telefon på 0929-723 41 eller genom att skicka ett mail till info@fastigheter.alvsbyn.se.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.