Vi på Älvsbyns Fastigheter är serviceinriktade, därför trivs också våra hyresgäster. Älvsbyns Fastigheters målsättning är att skapa ett långsiktigt och hållbart boende för dig, anpassat för de behov som förenklar livet för dig. Som ett ansvarsfullt och kundfokuserat bostadsbolag vill vi erbjuda ett trevligare boende för dig – och dina grannar. Hos Älvsbyns Fastigheter vill vi skapa en miljö där alla grannar visar hänsyn och omtanke om varandra, som skapar trivsel för alla.

Har du ställt dig i vår bostadskö och fått en lägenhet? Grattis! Inflyttningsdagen närmar sig med stormsteg och när den är här kan du komma in till oss och hämta nyckeln. Öppna sedan dörren till ditt nya boende hos på Älvsbyns Fastigheter. (Psst, vi har hyresrabatt till ungdomar)!

Bor du redan hos oss och har en bil kan det vintertid vara skönt att ha en varm bil på morgonen. Genom att logga in på webel-online.se kan du med vår motorvärmarstyrning enkelt bestämma vilken tid du vill att bilen ska vara redo för avfärd.

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas med att bo hos oss! Därför har vi några enkla regler som vi vill att du som hyresgäst ska ta del av. Läs mer här

Älvsbyns Fastigheter AB Ordningsregler