Välkommen till tomtbokningen! Vad roligt att ni är intresserad av att flytta hit till det nya villaområdet Bäckängen i centrala Älvsbyn. För att köpa tomt fyll i online-formuläret nedan och kom ihåg ange önskemål av tomt. Om ni är fler som ska köpa tomten, glöm inte att fylla informationen för er båda två. Efter att anmälan kommit in till oss på Älvsbyns Fastigheter återkommer vi för att tillsammans ta nästa steg i tomtköpet.

Turordningen för tomtköpet sker utifrån den tidpunkt anmälan kommer in till oss på Älvsbyns Fastigheter. Om ni är först i kön, får ni möjlighet att välja tomt först.

Tänk på att uppdateringen hos oss på Älvsbyns Fastigheter sker manuellt, så det kan ta ett litet tag innan tomten står som reserverad eller såld. Så ha lite tålamod. Det kan också vara bra att känna till att tomterna ännu inte är avstyckade, så storleken kan komma att variera ca 5%.

Om ni är intresserade av någon av tomterna 15 eller 16 så ber vi er kontakta oss för vidare information då de kommer att erbjudas med ett senare tillträdesdatum.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Anmälan tomtköp Bäckängen

Fält markerade med en * är obligatoriska


Delägare 1


Delägare 2

Jag har läst och samtycker till Älvsbyns Fastigheter behandling av personuppgifter.