Drömboendet börjar med den perfekta tomten.

Nya villaområdet Bäckängen har natur och familjevänliga tomter i hjärtat av Älvsbyn, med närhet till allt. Då menar vi allt! Tomter med närhet till förskola, skola, affärer, bensinmack, restauranger, friluftsområde, natur, skoterled, skidspår, joggingspår, simhall, ishall, gym, friidrottsanläggning med fotbollsplan, bowlinghall och slalombacke. Allt inom gång- och cykelavstånd. Vilket vi på Älvsbyns Fastigheter tycker är riktigt bra.

Tomterna är planerade för att ge harmoni i vardagen och guldkant till helgen, med fritidsaktiviteterna runt husknuten, både sommar som vinter. Det ska vara enkelt att bo, med hög livskvalité för ung som gammal till fyrbent familjemedlem. Välkommen till Älvsbyn!

Bäckängen – välplanerade och stora tomter med naturen och aktiviteter runt husknuten.
Tomterna är väl genomtänkta, varje tomt angränsar till grönområde och rymmer ett fristående hus och dubbelgarage. Ett perfekt läge för dagens aktiva och moderna människor.

Det nya villaområdet Bäckängen ligger väldigt bra till för arbetspendling till närliggande städer och det är enkelt att nyttja kollektivtrafiken till exempelvis till Luleå, Boden och Piteå.

Älvsbyhus
På detta fina villaområde kan ni t.ex. bygga något av Älvsbyhus fina, energisnåla hus, för mer information och för att hitta deras hus besök Älvsbyhus webbplats. LÄNK >>

Se området på Google maps >>

Spara

Spara