Nu finns det en ledig lägenhet i vårt kooperativa hyreshus på Skolgatan 13 i Lekenhuset. Lägenheten är 60 kvm stor fördelad på 3 rum och kök och ligger på 4e våningen. Samtliga lägenheter i huset är försedd med en egen inglasad balkong. 

I huset finns hiss och alla förråd, cykelrum och tvättstuga är placerat i bottenvåningen. Tillgång till carportplatser finns också. En föreningslokal/övernattningslägenhet kan användas av alla medlemmar i föreningen. Här anordnas surströmingskvällar, planteringsdagar och grillfester. Allt för att skapa en bra samvaro och gemenskap mellan grannarna i huset.

Lekenhuset är ett relativt nybyggt hyreshus som drivs av den kooperativa föreningen Leken 1. Lägenheten hyrs ut med kooperativ hyresrätt. Det innebär att man bor i en upplåtelseform som är en blandning mellan hyresrätt och bostadsrätt. 

Lägenheterna går inte att köpa och sälja. Man blir medlem och hyr sin lägenhet av den kooperativa hyresrättsföreningen. Man kommer att kunna påverka sitt boende på olika sätt. Trygghet och samarbete med de andra hyresgästerna är två gynnsamma faktorer som går hand i hand. 

Hyra: 7 480 kr

Medlemsinsats: 5 000kr

Upplåtelseinsats: 240 000 kr (Upplåtelseinsatsen betalas tillbaka om man flyttar och säger upp sin lägenhet.)

Ledig: 1/9

 

För intresseanmälan eller frågor kontakta Lars Nilsson direkt, eller fyll i formuläret nedan 

Vill du veta mer om vad det innebär att bo i en kooperativ hyresrätt? Läs mer på sidan Kooperativ boende.

 

Bilderna nedan är från en liknande lägenhet

Anges vid eventuell medsökande
Anges vid eventuell medsökande
Anges vid eventuell medsökande
Anges vid eventuell medsökande