Undersökning NKI – Nöjd kund index

För oss är det viktigt att våra hyresgäster trivs med oss som hyresvärd, därför gjorde vi i början av sommaren 2020 en undersökning för att se hur nöjda de är med oss som hyresvärdar. Undersökningen gjordes inom sex olika områden, service, skötsel, boendestandard, övrigt, trygghet och hur det är att komma som nyinflyttad till våra lägenheter. Cirka 62% valde att svara och dessa svar är naturligtvis av stor betydelse för oss.

Här är resultatet

I undersökningen fick våra hyresvärdar möjlighet att rangordna frågor inom de olika områdena från 1-5 i betyg. Totalbetyg ligger med ett medelvärde på 4,27 vilket vi som hyresvärdar är mycket nöjda över.

Stapel som visar betyg i index för undersökningen

Branschindex för nöjda kunder landade 2019 på 72. I våran undersökning ligger vi på ett NKI Nöjd-kund-index på 78. Företaget som toppade listan 2019 hamnade på ett NKI på 81. Nedan finns en sammanställning av totalbetyg inom, service, skötsel, boendestandard, trygghet, nyinflyttad och övrigt.

Staplar som visar resultat av de olika områdena

Undersökningen gjordes för att vi som företag ska kunna utvecklas och bli bättre. Våra förvaltare tar utifrån resultatet beslut om vilka åtgärder vi kommer att ta itu med framöver och vad vi kan göra de kommande åren i fastigheterna. ”Jag får information om företaget” var en av frågorna med lägre betyg i undersökning. Detta är något som vi tagit till oss och har redan nu börjat arbetar med en bättre kommunikationen för att lättare nå ut till er kunder.

Staplar som visar resultat av frågorna på övrigt

Alla nyheter på hemsidan kommer i framtiden även att publiceras på vårt Facebookkontot Älvsbyns Fastigheter AB, detta för att göra det smidigare för dig att ta del av olika viktiga händelser. Gilla och följ oss på Facebook så får du automatiskt en inblick i företagets aktiviteter, nyhetsuppdateringar och missar ingen information från oss.

Har du inte Facebook? Nyheter och information kan om efterfrågat även skickas ut till dig som hyresgäst per post eller epost.